Recept kabeljauw pakketje uit de oven

Datum van publicatie: 14.03.2019

Op hoeveel graden moet de oven? Binnenkort ga ik koken voor mijn vriendinnen en denk dat ik dit ga maken!

Dit keer heb ik het voor 2 personen gemaakt maar de ingrediënten voor de saus aangehouden voor 4 personen. Neem 4 stukken bakpapier. Pakjesavond kan het hele jaar door!! Speculaas recept - video. Nieuwsbrief De nieuwste recepten wekelijks in je mailbox Voornaam Achternaam E-Mail adres Door je aan te melden op de nieuwsbrief ga je akkoord met mijn privacy policy.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Geplaatst op Belgisch Hoofdgerecht. Eigen recept Oosters vispakketje uit de oven Een heerlijk visgerechtje dat ook nog eens niet vet is. Vispakketje Heerlijk mager kadootje.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij doken gezellig een middagje de keuken in om de heerlijkste lente recepten te maken.

Mijn Bewaarde recepten

Ik zocht een lekker fris lente recept en zo ontdekte ik deze kabeljauw uit de oven Jamie Oliver style. Verse tijmblaadjes, 4 takjes met kleine roma -of trostomaatjes, Alu folie. Geplaatst op Slanke keuken. Geplaatst op Mediterraan Voorgerecht. De kids rommelden lekker om ons heen en mijn dochter heeft Wendy zelfs fantastisch geholpen met allerlei bakrecepten. In het originele recept wordt de kabeljauw gegrild in een ovenschaal.

Ok Nee Lees meer. Een smaak die bovendien erg goed combineert met vis? Hallo Ellen, Ik heb gisteren de zalmtompouse met romige forel gemaakt. Dit keer heb ik het voor 2 personen gemaakt maar de ingredinten voor de saus aangehouden voor 4 personen, recept kabeljauw pakketje uit de oven.

TIP Klik hier als je wilt weten hoe je de vis pakketjes het beste dicht kunt vouwen! Een paar weken geleden had ik afgesproken met Wendy en Francesca.

Lees Interacties

Makkelijk dus want met het Nederlandse weer weet je het maar nooit. Tussen haakjes staan de hoeveelheden die ik gebruikt heb voor 2 personen, staat er niets achter dan heb ik de ingrediënten aangehouden.

Vispakketje met MonChou Niet moeilijk, weinig ingredienten en lekker.

Vouw zorgvuldig dicht en zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Limonade maken met citroen. Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Misschien lust iemand bij jou thuis geen olijven of wil je de wijn bij de kinderen niet toevoegen.

Subnavigatie

Hou je van knoflook? Folie, gevuld met vis, groenten en kruiden naar persoonlijke smaak. Verdeel de tomaatjes, mozzarella en de olijven over de vis.

Breng op smaak met peper en zout. Tussen haakjes staan de hoeveelheden die ik gebruikt heb voor 2 personen, staat er niets achter dan heb ik de ingredinten aangehouden. Pakjesavond kan het hele jaar door!. Parmezaanse kaas extra nodig: Geplaatst op Voorgerecht. Eigen recept Vispakketje Super lekker echt een verrasing. Eigen recept Oosters vispakketje uit de oven Een heerlijk visgerechtje dat ook nog eens niet vet is.

In het originele recept wordt de kabeljauw gegrild in een ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout. Scheur 4 stukken bakpapier af waarbij je het bakpapier straks nog kan dubbelvouwen met een stuk vis er in.

Twee van onze mannen waren samen wintersporten, de andere Mr. Bijna al zijn boeken heb ik in de kast staan. Eventueel teentjes knoflook extra om door aardappelpuree of rijst te doen!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Annelise:

    Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *