Ik hou van jou tot de maan en weer terug

Datum van publicatie: 15.04.2019

En weet je wat het mooie is? Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Ik heb gehuild en gehuild en gehuild.

Vond je dit een nuttige review? Davids broer, aan wie hij een voorbeeld had kunnen hebben in alles wat hij leerde. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. En als laatste de hanger van Step bij Stephanie. Bij mij op schoot in de auto.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Vandaag is het twee jaar geleden dat jij dood ging.

Je reageert onder je Facebook account. Om met hem stil te staan bij de broer die hier niet meer is. Alles zag er anders uit dan hoe ik het me herinnerde van toen ik zaterdagavond met de ambulance het ziekenhuis binnenreed. Wat lief, die poster is ook echt heel leuk geworden. Bij Paperbreeze koop je deze leuke kaart van Petite Louise, de hele collectie van Petite Louise is trouwens zo tof.

Tot de maan en weer terug

Ik heb het boek gekregen van mijn moeder, toen mijn zoontje werd geboren. Ik wilde zó graag… Vandaag was een bijzondere dag. Ik help hem in slaap te vallen en trek hem schone kleren aan.

Het is helemaal geen mooi moment! Ik had wel eens van mensen gehoord dat de eerste week na het overlijden van een dierbare een achtbaan is.

Mijn dochter van 1,5 is gek op dit boek. Je laat me genieten. Van pijn, van verdriet, knuffel en hand te krijgen. En wat was het fijn om die kus, maar om op een MiFi router te zien hoe hoog je verbruik op dat moment is. Vol interesse keek hij naar de bladzijdes en de plaatjes.

Sam McBratney

Ons Zwitserleven Semesterferien 2 februari Degene met het boekje mag op schoot, de andere twee aan weerszijden ernaast. Vandaag had twee jaar eerder moeten zijn.

Vertaling Vertaald door L. De kinderen luisten en kijken met veel plezier elke keer weer. Goede kwaliteit Voordelige koop. Diana Landgraaf 5 september Ik raad dit product aan. We wilden rust en we wilden niets meer hoeven regelen. Op 12 januari kreeg ik een fietsstoeltje van papa.

Ik moet je iets héél belangrijks vertellen….. We wilden rust en we wilden niets meer hoeven regelen. Het zijn de woorden van jouw verhaal.

 • Beste Sander, Deze is ongeveer 19cm.
 • Willeke Miami 15 november Ik raad dit product aan.
 • Vele wateren kunnen de liefde niet blussen en zelfs rivieren spoelen haar niet weg.
 • Eerst gaan ze alledrie plassen.

Het leven van het kleine broertje, maar diep van binnen schreeuwt het. Ze mompelde nog sorry en veel sterkte toen ze mij mijn medicijnen gaf? Net als jij probeert hij de bladzijden in zijn mond te stoppen. Het maakt mijn hart eenzamer en mijn woede razender. Ik staar en mijn hart zwijgt, omdat hij het kleine broertje  is. Dezelfde vriendinnen kochten voor mij een jurkje en een vest voor de begrafenis.

Meer en meer voel ik hoe de wereld niet begrijpt wat het is om je kind te verliezen. Het is helemaal geen mooi moment.

Berichtnavigatie

Iedere dag besef ik dat geen lach, geen geluidje en geen knuffel van David mijn tranen om jou kan uitwissen. Ik kan het me van mezelf van vroeger niet meer herinneren. Alle bindwijzen en edities 2. Vertaling Vertaald door L.

Weer de stoet kan zien die van de kerk naar de begraafplaats reed… Weer even dichtbij hem kan zijn, op dat laatste moment samen. Geschreven bij Raad eens hoeveel ik van je hou heerlijk om met een kind dit verhaal te beleven door met de pop-up plaatjes te schuiven?

Maar zoals ik al dacht heeft de magie van dit wonderbaarlijke verhaal jou ook gegrepen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Selin:

  Adin4 5 november Ik raad dit product aan. Ik help hem in slaap te vallen en trek hem schone kleren aan.

  Antwoord
 2. Mannus:

  Het doet me eens te meer beseffen dat voor ons voor altijd alles anders is.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *