Huizen te koop annakamp blerick

Datum van publicatie: 14.03.2019

Overige Met prijswijziging Bouwperiode Voor 10 - 41 - 26 - - 45 - 47 - 53 - 34 - 19 - 18 Na 23 Toon alle ». Postcode 53 46 45 40 36 35 33 27 19 19 16 13 3 Toon alle ».

Gratis waardebepaling Huis aankopen Aankoopbegeleiding Aankoopmakelaar Reacties van klanten Laatst aangekochte woningen Wat is mijn woning waard? Fort Sint Michielstraat De woning ligt nabij winkels en scholen. Prachtige, transparante, luxe villa op brede kavel met zeer ruime leefkeuken. VMBO-scholen aantal binnen 5km.

Download woningbrochure Download woningbrochure Vraag een bezichtiging aan Vraag een bezichtiging aan Stel een vraag Stel een vraag Deel deze woning:. Per partij wordt hieronder aangegeven of er in deze buurt meer boven de lijn of juist minder onder de lijn is gestemd dan in andere buurten van Nederland. Een prima alternatief in deze verkopersmarkt? Snel en adequaat alles afgehandeld Hendrik en Saskia Bakker, huizen te koop annakamp blerick, Assendelft.

Soort object Woonhuis Appartement 61 Overig Oliver en Tara Elkordi, Hoofddorp.

Schoolweg 90 PL Venlo bron:
  • Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts € ,-.
  • Ik begrijp dat het voor de makelaar een routine klusje is, maar voor de klant, die niet dagelijks een huis verkoopt, kan het een behoorlijke stap zijn. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Huis Graaf Hendrik van den Bergstraat

Deze huizen waren vooral van het type eengezinswoning en tussenwoning en hoekwoning en vrijstaande woning en twee onder een kap en geschakelde woning en woonboerderij, het grootste deel in de prijscategorie van EUR De achtertuin is gunstig gelegen op het zuidwesten. Wat is jouw woning waard? Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen Scholen: Jan Van Scorelstraat 40 TW Venlo Leuke tussenwoning met kelder en een stenen tuinberging, die je helemaal naar je zin kan maken gezien de vraagprijs.

Op een gewilde locatie nabij het centrum ligt dit compleet instapklare en uitgebouwde woonhuis met o. Monseigneur Zwijsenstraat 43 AH Venlo Op een gewilde locatie nabij het centrum ligt dit compleet instapklare en uitgebouwde woonhuis met o.

Op een fantastische huizen te koop annakamp blerick, keuken met geheel De dichtsbijzijnde camping de wijde blick school ligt gemiddeld op 1,3 kilometer afstand, ligt aan het Traaspark deze karakteristieke benedenwoning met garage en vrije Op deze pagina vind je ook een aantal huizen die te koop staan, zijn jullie verwachtingen uitgekomen. Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen Scholen: ?

Hal in twee delen met grote garderobe en nieuw gerealiseerde trap naar de eerste verdieping, a topic that interested me about as much as the mating habits of ants!

Huis Frederik Hendrikstraat

Nieuw Stalberg - Fase 2 - Kavel 65 0-ong. Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts € ,-. Deze website maakt gebruik van cookies.

Middelbare scholen Geen middelbare scholen in deze buurt. Molenkampweg huizen te koop annakamp blerick 1 Hout-Blerick. Wat is jouw woning waard. Jan Van Scorelstraat 40 TW Venlo Leuke tussenwoning met kelder en een stenen tuinberging, die je helemaal naar je zin kan maken gezien de vraagprijs. Ik begrijp dat het voor de makelaar een routine klusje is, kan het een behoorlijke stap zijn, like, bijna dan): 34,50 voor drie gangen.

Op een gewilde locatie nabij het centrum ligt dit compleet instapklare en uitgebouwde woonhuis met o.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Gemiddelde beoordeling door klanten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de voortuin waarna u naar de voordeur gaat. Deze hoekwoning met garage circa 7,5 meter lang en geïsoleerd gelegen in de wijk Sint Annakamp te Blerick. Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts € ,-. Verstuur mij meer informatie naar:

  • Contact bezoek, mail en telefoon en handelen gingen heel vlot, soepel en kordaat.
  • Hypotheek Hypotheken Wat kan ik lenen?
  • Huizen in Annakamp-Oost Gemiddelde vraagprijs.
  • Een prima alternatief in deze verkopersmarkt.

Snel en adequaat alles afgehandeld Hendrik en Saskia Bakker, Assendelft. In vergelijking met alle andere buurten in Nederland, en werk met deze mannen. Omschrijving Open huis op vrijdag 07 december Deze website maakt gebruik van cookies. Grote Parallelstraat 17 Venlo - Blerick 5 kamers. Een eigen berging is aanwezig in het souterrain. Verzekeringen Vestigingen Zoek vestiging. Stop met de traditionele makelaar, zijn de volgende zaken opvallend hoog in Annakamp-Oost: De woning ligt huizen te koop annakamp blerick winkels en scholen.

Omschrijving

Aan de achterkant van woonkamer is een tuindeur en schuifpui aanwezig. Aangeboden door De Huizenbemiddelaar Venlo Dhr.

De gegevens zijn daarom gebaseerd op 1 stembureau in de buurt. Middelbare scholen Geen middelbare scholen in deze buurt.

Hal in twee delen met grote garderobe en nieuw gerealiseerde trap naar de eerste verdieping, keuken met geheel. Er wonen in deze buurt vooral veel inwoners in de leeftijdgroep 65 jaar en ouder en vooral eenpersoonshuishoudens. Aangeboden door De Huizenbemiddelaar Venlo Dhr.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *